dilluns, 16 de desembre del 2019

Trobada de Voluntaris de Càritas Torredembarra

El proper 18 de desembre a les 18:00h, a la Casa de Sant Josep, seu de Càritas Torredembarra, tindrà lloc la Trobada de Voluntaris de Càritas Torredembarra.

Com cada any, aquesta cita, servirà per a fer un balanç d'aquest any així com fer un agraïment a tots els/les voluntaris/es que ajuden el dia a dia als més necessitats.


Càritas Torredembarra tanca un any en que s'han dut a terme moltes accions i campanyes, totes amb la finalitat de solidaritzar-nos amb aquells que més ho necessiten.

La missió de Càritas és acollir i acompanyar les persones que més ho necessiten, i amb el suport de gairebé 16.000 particulars i més de 1.700 empreses, sumada a la feina dels més de 500 professionals i 13.000 voluntaris/es ha pogut atendre a 321.287 persones a Catalunya durant l’any 2017.

Amb tot, els problemes socials continuen ben presents en el nostra dia a dia, i aquest Nadal la campanya de Càritas vol centrar-se en una problemàtica estructural amb caràcter d’urgència: l’habitatge. Més d’un 30% de les famílies i persones soles que Càritas ha atès durant l’any 2017 no compten amb una llar adequada, assequible i segura.

Us hi esperem!



► Vols fer-te voluntari? Tota la informació