dilluns, 16 de desembre del 2019

Fira de Nadal Solidaria

Una any més la Fira de Nadal de Torredembarra tindrà un rerefons solidari, ja que per participar en els tallers, podreu dipositar aliments per als més necessitats. 

La Fira de Nadal de Torredembarra és una iniciativa de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra i la UCEP Comerç
Així que ja ho sabeu, ajudeu-nos a ajudar! 

Com es distribuïran aquests aliments?
A través del Servei de Distribució d'Aliments (SDA) de Càritas Torredembarra, els aliments seran distribuïts a les persones més necessitades de la nostra vila. El rebost de Servei de Distribució d'Aliments (SDA) obre dos cops per setmana, els dimarts i els dijous. 
Cada dia hi passen unes 45 persones. Es calcula que cada mes Càritas facilita aliments i productes bàsics a unes 140 famílies de Torredembarra.

El rebost 
de Servei de Distribució d'Aliments (SDA) de Caritas funciona com un supermercat. Les famílies que hi van han estat avaluades pels serveis socials i disposen d'un seguit de punts en funció de les seves circumstàncies. Aquests punts els poden intercanviar pels productes que necessiten.