dilluns, 4 de desembre del 2017

#GranRecapte2017 | Gràcies!

Agraïm la gran participació massiva de la ciutadania i dels voluntaris a Torredembarra en els dos dies del Gran Recapte. Les primeres estimacions apunten a un molt alt volum d'aliments recollits entre divendres i dissabte. No obstant, fins passats uns dies no hi haurà una xifra definitiva del nombre de quilograms aconseguits.

Menció especial per als voluntaris i voluntàries
Gràcies especialment a tots els voluntaris i voluntàries per les hores dedicades al Gran Recapte, que ha estat tot un èxit, i que sense la seva inestimable col·laboració hauria estat impossible recollir tota aquesta quantitat d'aliments per a les 
persones més necessitades.
Un any més, també volem agrair a la col·laboració dels alumnes i professors de l'Institut Torredembarra i de l'Institut Ramon de la Torre

Com es distribuïran aquests aliments?
A través del Servei de Distribució d'Aliments (SDA) de Càritas Torredembarra, els aliments seran distribuïts a les persones més necessitades de la nostra vila. El rebost de Servei de Distribució d'Aliments (SDA) obre dos cops per setmana, els dimarts i els dijous. 
Cada dia hi passen unes 45 persones. Es calcula que cada mes Càritas facilita aliments i productes bàsics a unes 140 famílies de Torredembarra.

El rebost 
de Servei de Distribució d'Aliments (SDA) de Caritas funciona com un supermercat. Les famílies que hi van han estat avaluades pels serveis socials i disposen d'un seguit de punts en funció de les seves circumstàncies. Aquests punts els poden intercanviar pels productes que necessiten.

Sentiment agredolç
El balanç és molt positiu pel que fa a la contribució dels ciutadans, ja sigui aportant aliments o bé col·laborant com a voluntaris. La part negativa és la persistència de la precarietat alimentària. Tant de bo no hagués d'existir el Gran Recapte.


Classificació aliments Gran Recapte

En els pròxims dies, a la Casa de Sant Josep (seu de Càritas de Torredembarra) es procedirà a la classificació i el pesatge dels aliments.
Si vols ajudar-nos en aquesta classificació, contacta amb les persones responsables de Càritas Torredembarra
   - Joan Porta: 659261955
   - Rosalia Porta: 686378127


Àlbum fotogràfic
Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »


Com col·laborar: Donatiu | Empresa Solidària | Voluntari | Altres col·laboracions