dimarts, 23 de febrer del 2016

Jornada de recés

Volem que sigui un temps de reflexió, de compartir i de pregària, tant personal com comunitària.

En aqu
est jubileu de la Misericòrdia, el Sant Pare Francesc, ens demana que tots els que treballem a Càritas, dediquem un temps i un espai de reflexió i pregària durant aquesta Quaresma, com a preparació de la Pasqua.

Recollint aquesta invitació, l’equip directiu de Càritas Torredembarra, ha preparat per al dia 5 de març aquesta jornada que el papa ens demana.

Volem que sigui un temps de reflexió, de compartir i de pregària, tant personal com comunitària. Em demanat a mossèn Ignasi Cabré, rector d’Alcover que ens hi ajudi.

Pensem que serà un temps que ens ajudarà a tots a descobrir una mica més aquesta Misericòrdia que el Senyor ens té, i que nosaltres, a través del nostre servei a Càritas, portem també a aquells que més ho necessiten.

Sabem que tots tenim moltes feines i compromisos, però demanem que feu un esforç per assistir a aquesta jornada, perquè és un bé per a tots nosaltres, tots necessitem parar una mica, posar-nos davant el Senyor i agafar força. Per tant, és un bé per a tu, no t’ho deixis perdre.

Bàsic
Dia: dissabte 5 de març
Horari: 10:00 a 13:00h

Inscripcions: fins 3 de març


Qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres.
T’esperem!