dimarts, 23 de juny del 2015

Invitació a la inauguració de la nova seu de Càritas


Gràcies a l’herència d’una filla de la nostra vila, Maria Farré Gual, a favor de Càritas de Torredembarra, Càritas de Torredembarra inaugurarà la seva NOVA seu.

Per aquest motiu, us convidem a TOTS/ES als actes d’inauguració de la Casa Sant Josep (carrer Camp Vell, 14), nova seu de Càritas Parroquial, presidits per l’arquebisbe Jaume Pujol, que tindrà lloc el proper diumenge 28 de Juny a les 19h de la tarda amb
Eucaristia solemne a l’església parroquial de Sant Pere Apòstol i tot seguit
(aproximadament a les 20 h), trasllat a la nova seu de Càritas, benedicció i
visita als nous locals.

Amb aquesta nova seu, podrem oferir tots els actuals serveis i projectes de forma més digna, i també crear-ne de nous que ajudin al desenvolupament integral de les persones. Aquest edifici dotarà la nostra Càritas Parroquial de la infraestructura necessària per a fer front als reptes pendents: disposar de l’espai necessari per a l’atenció i l’acompanyament de totes aquelles persones que s’apropen a la nostra entitat. En els propers mesos esperem inaugurar aquests nous serveis i és per això que necessitarem més voluntaris que vulguin continuar donant més hores del seu temps. Poden ser persones de perfils ben diferents: administratius, comercials, magatzemers, conductors, electricistes, mecànics, costureres... però sobretot persones amb sensibilitat per a les qüestions socials, que sàpiguen escoltar i que vulguin ajudar a desinteressadament a tots els qui en aquests moments ho estan passant malament.

Àlbums fotogràfics
Fotografies de la evolució de la nova seu de Càritas Torredembarra:
   - Gener 2015 - visualitza aquí l'àlbum fotogràfic
   - Juny 2015 (1r àlbum) - visualitza aquí l'àlbum fotogràfic
   - Juny 2015 (2n àlbum) - visualitza aquí l'àlbum fotogràfic


Per més informació d'aquesta nova seu, clica aquí